Ens mudem! Veniu?

Unisub té actualmente 7 pàgines a Facebook en diferents idiomes: Unisub catalán, Unisub español, Unisub France, Unisub English, Unisub Netherlands, Unisub Italia, Unisub Deutschland on comparteix notícies d’interès i experiències de la propia organització.

Per donar un millor servei a la xarxa social Facebook, oferir un contingut més unificat, de millor qualitat, i ser més a prop de vosaltres, Unisub ha decidit començar a utilizar una única página a partir del 15 d’abril: Unisub Catalán (nom que modificarem el més aviat posible per Unisub Estartit). En aquesta plataforma, l’organització publicarà contingut en català, castellà, anglès i francés. Hi haurà publicacions puntuals en alemany, holandés i italià. En definitiva, convertirem Unisub Catalán (que passarà a Unisub Estartit) en una página internacional plena de contingut, experiències i anècdotes divertides per compartir amb tots vosaltres.

Així que a tots aquells que formeu part d’altres pàgines o no sigueu membres de la nostra comunitat us demanem siusplau que us uniu a la página Unisub Catalán. També podeu compartir-ho amb els vostres amics perquè s’uneixin a nosaltres. Cliqueu aquí per unir-vos.

 

Estigueu molt atents perquè en un parell de dies llançarem a la nova página de Facebook una promoció interessant per inaugurar la temporada 2012 a l’abril. No us la perdeu!


Val regal Regala submarinisme Cursos d'iniciació Cursos de submarinisme Preus Tarifes de preus FÉS LA TEVA RESERVA FÉS LA TEVA RESERVA