Què és el submarinisme eco responsable?

tornar

Des d’avui Unisub forma part de l’associació Longitud 181 Nature per promoure el submarinisme responsable i la protecció dels fons marins.
 

Amb un comportament responsable sota l’aigua, mentre cuidem i respectem el medi marí, oferirem a les futures generacions de submarinistes les meravelles subaquàtiques intactes, l’emoció d’un retrobament amb taurons i balenes, una aventura submarina tan rica com la nostra. Així que feu-li una ullada a la carta o guia del submarinista responsable. Val la pena llegirla amb deteniment i valorar el nostre comportament com a submarinistes.¿Què us sembla?

tornar
afegir entrada
condicions

Les publicacions a aquest BLOG seran moderades i validades per una persona, per tal de valorar la correcte publicació de continguts. Només s´acceptarà material fotogràfic que sigui propietat de l´autor del missatge. Unisub no publicarà el material fotogràfic en cap altre medi, ni secció del lloc web. Les adreces de correu electrònic inserides al formulari, passaran a formar part de la base de dades d´Unisub per a la publicació de newslettes i ofertes.

Accepto condicions
Blog Guestbook ofertes 2021 Nova normativa Parc natural Busseig responsable Paga i senyal

Xarxes Socials