Cursos Professionals (preus a consultar)

PADI DIVEMASTER

Aquest curs està destinat per als bussejadors que vulguin dedicar-se professionalment a l'ensenyament del busseig i és el primer nivell de lideratge de l'organització PADI. Durant la teva formació augmentaràs els teus coneixements de busseig, les teves capacitats de gestió i supervisió, de manera que et converteixis en un model per als bussejadors de tot el món.

Pots començar des de zero: DESCOBREIX EL PROGRAMA FROM ZERO TO HERO

Com PADI Divemaster, guiaràs a altres bussejadors quan supervises activitats de busseig i ajudis amb l'entrenament de bussejadors. Tant si vols treballar en un remot destí de busseig o prop de la teva casa en un negoci local de busseig, l'aventura de la teva vida t'espera. Els PADI divemasters són respectats professionals del busseig que estan afiliats a la major i més respectada organització del món d'entrenament de busseig - PADI.

ESTRUCTURA DEL CURS:
El curs consta de tres mòduls:
1-Avaluació de tècniques i domini d'aigua.
2-Desenvolupament de coneixements.
3-Aplicació pràctica.

DURADA: Mínim 10 dies

REQUISITS: Declaració mèdica, Rescue Diver o títol equivalent, curs de RCP / primers auxilis en els dos últims anys, Mínim 40 immersions en mar obert.

EDAT MÍNIMA: 18 anys.
 
Novetat: A partir d'aquest any és possible matricular-se al curs PADI Junior Divemaster a partir dels 15 anys.Per a més informació, feu clic aquí

Curso de Desarrollo de Instructores PADI (IDC)

El Curs de Desenvolupament d'Instructors PADI (IDCS) preparen els candidats per treballar com Assistant Instructors i PADI Open Water Scuba Instructors. Els candidats formen els seus coneixements de teoria de busseig a el nivell d'instructor, destreses en l'aigua i de rescat a nivell modèlic, i capacitats de lideratge, aprenent com ensenyar en aigües confinades, a l'aula i en aigües obertes.
Durant el IDC, els candidats a instructor aconsegueixen una completa comprensió dels objectius i filosofia educativa PADI.
Un cop certificat com a instructor PADI estaràs autoritzat a impartir la gamma completa de cursos PADI, des Discover Scuba Diving fins al Divemaster, impartir l'especialitat de Control de Flotabilitat (Peak Performance Buoyancy), a impartir el Project AWARE-Coral Reef Conservation, impartir el Project AWARE.

ESTRUCTURA DEL CURS:
2 opcions:
1-El IDC complet per als divemasters o equivalent.
2-El OWSI per als Assistents d'Instructors PADI o per als instructors de busseig d'altres organitzacions.
2 fases:
1-Fase d'entrenament, que consisteix en el Curs de Desenvolupament d'Instructors sigui aquest el IDC o el OWSI.
2-Fase d'avaluació, composta per l'Examen d'Instructors (IE).

DURADA: IDC Mínim 10 dies, OWSI Mínim 6 dies (a més dels dies d'examen).

REQUISITS PER EL IDC
Certificat mèdic, Divemaster o títol equivalent, curs reconegut de RCP i Primers Auxilis en els últims 24 mesos, Mínim 100 immersions en aigües obertes.

EDAT MÍNIMA: 18 anys.

REQUISITS PER AL OWSI
Certificat mèdic, Assistent d'Instructor o títol equivalent o instructor d'una altra organització de busseig, curs reconegut de RCP i Primers Auxilis en els últims 24 mesos, Mínim 100 immersions en aigües obertes

EDAT MÍNIMA: 18 anys.

INSTRUCTOR DE ESPECIALITATS DE BUSSEIG PADI

Durant els cursos d'Instructor d'especialitat PADI aprendràs a com organitzar, promocionar i dirigir cursos PADI de Especialitat de Busseig.
Especialitat Instructor Nitrox PADI
Especialitat Instructor Profunda PADI
Especialitat Instructor Navegació PADI
Especialitat Instructor Proveïdor de O2 PADI
Especialitat Instructor Scooter PADI
Especialitat Instructor Adaptatives Techniques PADI
Especialitat Instructor Vestit sec PADI

DURADA: Mínim 1 dia.

REQUISITS: Certificat mèdic, Instructor PADI a Teaching Status.

EDAT MÍNIMA: 18 anys.

PADI EFR INSTRUCTOR

El curso de Emergency First Response Instructor proporciona a personas ya certificadas como proveedores de primeros auxilios el entrenamiento adicional necesario para enseñar los cuatro cursos:
Primary Care (CPR), Secondary Care (First Aid), CPR & AED y Care for Children.

REQUISITOS:

1. Haber completado un entrenamiento EFR Primary and Secondary Care (u otro entrenamiento equivalente) en los últimos 24 meses.
2. Tener al menos 18 años.
1. Haber completado un entrenamiento EFR Primary and Secondary Care
(u otro entrenamiento equivalente) en los últimos 24 meses.
2. Tener al menos 18 años.
Inscripció
Nombre de persones:
Quin dia vols fer el curs?:
Accepto les condicions d'ús de la web Accepto les condicions de contractacions
Val regal Regala submarinisme Cursos d'iniciació Cursos de submarinisme Preus Tarifes de preus FÉS LA TEVA RESERVA FÉS LA TEVA RESERVA