CURSOS D'APNEA

El freediving tracta del poder interior, la disciplina i el control. Si sempre has desitjat entrar al món subaquàtic plàcidament, amb els teus propis termes, romanent tant de temps com t'ho permeti la teva respiració, aleshores el freediving és per a tu. Fer el curs PADI Freediver és el primer pas per descobrir per què el freediving s'està convertint en una manera popular d'explorar sota les onades.

El curs PADI Freediver consta de tres fases principals:

Sessions en aigües obertes per practicar immersió lliure i freedives amb pes constant, a més a més procediments adequats de companys. Objectiu - freedive amb pes constant a 10 metres

INCLÒS EN EL CURS:

- Teoria i manual del curs on-line.

- Immersions a la piscina.

- immersions al mar amb vaixell.

-Equip complet durant el curs.

-Segur durant el curs.

- Tramitació de la titulació.

REQUISITS: Per inscriure't a un curs PADI Freediver has de tenir almenys 12 anys. Necessites tècniques de natació adequades i estar en bon estat físic de salut. No cal experiència prèvia en snorkeling apnea o freediving.haureu d'omplir una declaració mèdica que us podeu descarregar a la nostra web: Descàrregues - (unisub.es)

DURADA MÍNIMA: 2 dies ( realitzant la teoria on-line ).

PREU TOTAL: 310 €

Per a la reserva del curs i rebre la teoria, cal fer el pagament de la part teòrica (100€) amb targeta de crèdit a la nostra web :FÉS LA TEVA RESERVA - (unisub.es)

 


 

Val regal Regala submarinisme Cursos d'iniciació Cursos de submarinisme Preus Tarifes de preus FÉS LA TEVA RESERVA FÉS LA TEVA RESERVA