CURS PADI BASIC FREEDIVER

El curs de PADI Basic Freediver consta d’una part teòrica online que et servirà per conèixer els conceptes bàsics de l’apnea i entendre els processos fisiològics que tenen lloc al nostre cos durant la pràctica d’aquesta disciplina. Aquesta primera part la podràs realitzar des de casa, al teu ritme. Posteriorment realitzarem un repàs de conceptes a l’aula.

Durant la part pràctica aprendràs a respirar conscientment i a relaxar-te. Realitzarem dues sessions d’apnea a piscina (una d’estàtica i una de dinàmica) on t’explicarem la tècnica correcta per optimitzar al màxim el consum d’oxigen. L’objectiu d’aquestes sessions és aconseguir una apnea estàtica de 90 segons i una apnea dinàmica de 25 metres.

REQUISITS: edat mínima de 12 anys. Saber nedar. No cal experiència prèvia en apnea.
 

DURADA TOTAL: 1 dia.
 

PREU TOTAL: 190,00 euros. Equip complet inclòs en l’activitat.
 

Al final del curs PADI Basic Freediver et donarem la Certificació de Basic Freediver que et permetrà realitzar sessions d’apnea a piscina. I si vols seguir amb la teva formació, tens l’oportunitat de continuar amb el curs de PADI Freediver, on posaràs en pràctica els conceptes apresos per iniciar-te en el món de l’apnea profunda al mar.
 

Val regal Regala submarinisme Cursos d'iniciació Cursos de submarinisme Preus Tarifes de preus FÉS LA TEVA RESERVA FÉS LA TEVA RESERVA