CURS PADI FREEDIVER

Si et vols introduir en el món de l’apnea en un entorn únic com el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, el curs de PADI Freediver és la millor elecció. Aquest curs consta de tres blocs: un de teoria, un d’aigües confinades i un d’aigües obertes.

La part teòrica és online i la podràs realitzar al teu ritme, des de casa. Aquesta part et servirà per conèixer els conceptes bàsics de l’apnea i entendre els processos fisiològics que tenen lloc al nostre cos durant la pràctica d’aquesta disciplina. Durant el curs realitzarem un repàs de conceptes a l’aula.

La segona part es realitza a la piscina i consta d’una sessió de respiració, una d’apnea estàtica i una d’apnea dinàmica. Aprendràs a relaxar-te i a controlar la respiració, així com la tècnica adequada per optimitzar al màxim el consum d’oxigen. L’objectiu d’aquestes sessions és aconseguir una apnea estàtica de 90 segons i una apnea dinàmica de 25 metres.

Per últim, realitzarem dues sessions d’apnea al mar on t’iniciaràs en el món de l’apnea profunda amb les disciplines d’immersió lliure i de pes constant. L’objectiu d’aquestes sessions és aconseguir una profunditat mínima de 10 metres.

REQUISITS: edat mínima de 12 anys. Saber nedar. No cal experiència prèvia en apnea.

DURADA TOTAL: 2-3 dies.

PREU TOTAL: 310,00 euros. Equip complet inclòs en l’activitat.

Al final del curs PADI Freediver et donarem la Certificació de Freediver que et permetrà realitzar sessions d’apnea tant en aigües confinades com en aigües obertes.

Per fer la reserva del curs i rebre la teoria, s'ha de fer el pagament de la part teórica (100€) amb tarjeta de crédit a la nostra web :https://www.unisub.es/es/pages/haz-tu-reserva

Val regal Regala submarinisme Cursos d'iniciació Cursos de submarinisme Preus Tarifes de preus FÉS LA TEVA RESERVA FÉS LA TEVA RESERVA