El nostre compromís amb el medi ambient

UNISUB:
- té la certificació ISO 14001:2015 que defineix un estàndar internacional de gestió ambiental;
- s’acredita com a empresa CETS (Carta Europea de Turisme Sostenible);
- té el distintiu de compromís de Qualitat Turística, SICTED (“Sistema Integral de Calidad Turística en Destinos”);
- té el reconeixement Padi Green Star (reconeixement concedit als centres de busseig PADI que demostren una dedicació a la conservació).

El nostre compromis amb el medi ambient és una manera de viure i de treballar.

Amb l'ajuda de tots vosaltres, treballem per rebaixar el nostre consum i millorar le gestió de residus.

En números:

Al 2021 hem reduît en 10% el consum elèctric en comparció al 2019 i en 8% el consum d'aigua. Hem aconseguit superar el nostre objectiu de reduïr de 1% el nostre consum de combustible per client. La gestió de residus s'ha traduït en una reducció del 30% del rebuig.

Les nostres actuacions per a la sostenibilitat:


- organitzar una zona de reciclatge, tant als vaixells com al centre
- disposar de banyeres amb aigua dolça, al vaixell i al centre, per netejar els equips
- posar a la vostra disposició una font d'aigua per poder omplir ampolles reutilitzables
- organitzar neteges de fons.
- sensibilitzar, per mitjà de cartells, d'ecobriefings i també a través de les xarxes socials sobre la importància del respecte al medi ambient i sobre el nostre paper fonamental.
- separar els detritus marins recollits del mar pels nostres guies i bussejadors. ​​​
- formar els treballadors sobre el comportament exigit als bussejadors i guies en un parc natural

Tot aixo és possible gràcies al compromís dels nostres clients, que aprofiten les escombreries posades a la seva disposició tant als vaixells com al centre; que escatimen al consum de l'aigua en dessalar al material i utilitzar les dutxes i comprenen la necessitat de aprofitar les sortides del vaixell.

Els nostres projectes de futur:

Una idea pel 2022 és implantar un sistema de medició dels detritus que treiem diàrament del mar, adherint al projecte Dive Against Debris proposat pel moviment Project Aware de Padi.

Una altra gran novetat de l'escola Unisub és el nostre Green pack, un curs de submarinisme potenciador del medi ambient: amés del teu curs de busseig, t'oferirem una especialitat conectada amb el medi ambient ( Projecte aware specialty, identificació de peixos, especialitat nero, naturalista... ) i t'enduràs una ampolla de vidre amb el logo de Unisub.

La nostra passió és el mar i no podem permetre observar la seva destrucció sense fer l'impossible per remediar-ho. Esperem que tinguis aquest mateix propòsit: fer d'aquest món un món millor.

Si t'uneixes a Unisub t'uneixes amb aquest sentiment, aixi que benvingut!

OFERTA APARTAMENT - 1 SETMANA APARTAMENT OFERTA APARTAMENT OFERTA HOTEL - 1 SETMANA HOTEL OFERTA HOTEL Val regal Regala submarinisme Cursos d'iniciació Cursos de submarinisme Preus Tarifes de preus FÉS LA TEVA RESERVA FÉS LA TEVA RESERVA