El Parc Natural : Les illes Medes i la costa del Montgrí

Paradís dels neros, hi trobareu una impressionant varietat de fauna i flora: àguiles, barracudes, morenes, serioles, corall vermell, gorgònies, barres, peixos escorpí, dentex, paons, corbs...
VIDEO

La Reserva Natural Marina de les Illes Medes es va establir gràcies a diferents valors de protecció del medi marí.
- Els herbeis de posidònia (Posidonia oceanica), que fprmen un dels ecosistemes més rics de tot el Mediterrani. És molt important no ancorar sobre ells.
- Les comunitats de peixos; estabilitat de les quas és de vital importància per a l’equilibri dels nostres mars. Aquesta és la raó per la qual a l’area protegida tot tipus de pesca és prohibit.
- Els fons de coral.ligen, formats per espècies extremadament fràgils i de creixement molt lent. Es poden fer malmetre només amb un toc, per aquesta raó les activitats de submarinisme están limitades.
- Les aus nidificadores: espècies amenaçades hi troben nutrients, tranquilitat i refugi per reproduïr-se.
Avui en dia existeixen una sèrie de restriccions que s’apliquen a la reserva de les Illes Medes amb el objectiu de protegir la vida submarina i mantenir la sostenibilitat de la economia.
Les més rellevants són
 

Descàrregues

On van els diners de la taxa del Parc?

OFERTA APARTAMENT - 1 SETMANA APARTAMENT OFERTA APARTAMENT OFERTA HOTEL - 1 SETMANA HOTEL OFERTA HOTEL Val regal Regala submarinisme Cursos d'iniciació Cursos de submarinisme Preus Tarifes de preus FÉS LA TEVA RESERVA FÉS LA TEVA RESERVA