El Parc Natural : Les illes Medes i la costa del Montgrí

Paradís dels neros, hi trobareu una impressionant varietat de fauna i flora: àguiles, barracudes, morenes, serioles, corall vermell, gorgònies, barres, peixos escorpí, dentex, paons, corbs...
VIDEO

La Reserva Natural Marina de les Illes Medes es va establir gràcies a diferents valors de protecció del medi marí.
- Els herbeis de posidònia (Posidonia oceanica), que fprmen un dels ecosistemes més rics de tot el Mediterrani. És molt important no ancorar sobre ells.
- Les comunitats de peixos; estabilitat de les quas és de vital importància per a l’equilibri dels nostres mars. Aquesta és la raó per la qual a l’area protegida tot tipus de pesca és prohibit.
- Els fons de coral.ligen, formats per espècies extremadament fràgils i de creixement molt lent. Es poden fer malmetre només amb un toc, per aquesta raó les activitats de submarinisme están limitades.
- Les aus nidificadores: espècies amenaçades hi troben nutrients, tranquilitat i refugi per reproduïr-se.
Avui en dia existeixen una sèrie de restriccions que s’apliquen a la reserva de les Illes Medes amb el objectiu de protegir la vida submarina i mantenir la sostenibilitat de la economia.
Les més rellevants són
 

Descàrregues

On van els diners de la taxa del Parc?

Val regal Regala submarinisme Cursos d'iniciació Cursos de submarinisme Preus Tarifes de preus FÉS LA TEVA RESERVA FÉS LA TEVA RESERVA