L'Estartit un petit poble costaner

Des d’una vasta platja de sorra a milles i milles d’intacta costa rocallosa, amb boniques raconades i espectaculars coves al redòs d’una paret, coronada per magnífiques pinedes, caient vertical sobre el blau intens del mar.

Una infraestructura turística variada i nombrosa, campings, apartaments, hotels, centres comercials i de divertiment, la possibilitat de practicar tota mena d’esports - escafandrisme, vela, windsurfing, esquí nàutic, pesca, equitació, tenis, etc. - , les excursions per descubrir el seu entorn natural a l’hora que l’encant dels mercats típics de la rodalia, les activitats culturals, el patrimoni històric-artístic - castells medievals, museus, esglésies gòtiques i romàniques…- fan d’aquest petit poble un lloc ideal per passar les teves vacances. Aquí tindràs l’oportunitat de combinar l’útil amb l’agradable, aturar-te en la natura o satisfer la teva sed de cultura, això sí, sempre al ritme del teu desig.
Val regal Regala submarinisme Cursos d'iniciació Cursos de submarinisme Preus Tarifes de preus FÉS LA TEVA RESERVA FÉS LA TEVA RESERVA