Esports escolars RUB - Submarinisme a una meravellosa reserva natural a Europa

Post publicat per Ruhr-Universität Bochum

Espanya - L´Estartit - Costa Brava, és sense dubte sinònim d’unes vacances al sud d’Europa, però no és només això, sinó que molts es troben sota l’aigua a la reserva natural més antiga del Mediterrani a l’Estartit, les Illes Medes. Així que això significa trobar les condicions ideals per la flora i fauna i gaudir del busseig recreatiu.

Després de diversos anys de submarinisme a Croàcia, un viatge a Itàlia, comptem amb un equip de busseig a l’escola secundària de la Ruhr-Universität Bochum. I vam decidir anar a Espanya amb els participants de submarinisme de HSSP després de les primeres experiències a Zeeland (Holanda) amb la finalitat d’oferir una destinació de busseig atractiu. 
I s’ha confirmat.

Després de diversos mesos de planificació i compromís apassionat de l’equip de busseig, amb instructors voluntaris, al setembre un grup de 30 participants van decidir capbussar-se amb el centre més antic de les Illes Medes, “Unisub”. 

Tot va ser perfecte, des de la comoditat i la superioritat de l’allotjament, la proximitat immediata del port amb un ràpid accés al vaixell de submarinisme, fins l’excel•lent logística de la immersió i el bon temps.
Sol tota la setmana, sense vent – per tant les condicions ideals que ens van prometre. 

Les expectatives del busseig eren altes, l’instructor del RUB havia promès gaudir d’un submarinisme d’alt nivell .. i la promesa s’ha superat.
La fauna submarina que vam trobar era el que esperàvem i més. Meros en massa, com havia promès, petits, grans i enormes – bancs de peixos de tot tipus, així com barracudes, ratlles, i molts animals petits. La temperatura superficial de l’aigua del mar era la temperatura del Carib (25º), fins i tot en aigües profundes. Quasi tothom va acabar les 10 immersions amb eufòria. Tothom estava impressionat per la bona marxa de la setmana, a més a més de la cohesió del grup i la comunicació agradable. Tot va funcionar.

Conclusió: l’any que ve hi tornarem!


OFERTA APARTAMENT - 1 SETMANA APARTAMENT OFERTA APARTAMENT OFERTA HOTEL - 1 SETMANA HOTEL OFERTA HOTEL Val regal Regala submarinisme Cursos d'iniciació Cursos de submarinisme Preus Tarifes de preus FÉS LA TEVA RESERVA FÉS LA TEVA RESERVA