centre de busseig

UNISUB posa a la teva disposició un dels millors i més veterans centres de busseig de tot el pais, situat en un indret únic de la costa catalana.

A 30 quilòmetres de la ciutat de Girona, es troba el poblet costaner de l’Estartit en el que UNISUB hi és arrelat des de 1965, quasi 45 anys d’experiència donant servei a bussejadors de tot el món, ens avalen com a una de les millors ofertes per capbussar-te en els meravellosos fons de la Costa Brava i el parc natural de les illes Medes.

Aquesta mateixa veterania ens permet oferir-te un servei complert per fer inoblidable i el més plaent possible la teva estada de vacances de busseig a l’Estartit i convertir-te en un addicte UNISUB.

Entre nosaltres podràs comptar amb:
- Un equip de guies i monitors internacionals
- Cursos internacionals d´iniciació i perfeccionament
- Embarcacions pel busseig
- Estació de càrrega
- Lloguer d´equips complerts
- Taller de reparació
- Servei d´emmagatzematge d´equips
- Transport dels equips fins l´embarcació
- Sala de conferencies, projeccions i estudi
- Restaurant El Volantí - menú diari
- Terrassa
- Contractació d´allotjament en hotel, apartaments, etc...

UNISUB disposa de dues embarcacions que habitualment realitzen dues sortides diàries, matí i tarda, alternant els seus itineraris d´acord amb un programa establert entre la costa i les Illes Medes, amb les que podràs sumergir-te en més de 15 zones diferents.

Unisub Compresor Botellas Recepcio Triton Botellas Team Familia Furgoneta Triton Triton Barco Bateau Boat Boot Barca Zodiac Club Nautic Unisub Port
Blog Guestbook ofertes 2021 Nova normativa Parc natural Busseig responsable Paga i senyal

Xarxes Socials